Rólam

Rólam

A betűk szerelmeseként nagyon szeretek írni és olvasni, élvezettel merülök el egy-egy szövegben. Jó érzés hozzájárulni ahhoz, hogy a szöveg helyesírási hibáktól mentes, még olvasmányosabb legyen. Munka közben együtt létezem a szöveggel, függetlenül annak tartalmától. Eggyé válok a szöveggel úgy, hogy közben mégis a kívülálló tárgyilagosságával tudjam szemlélni. Közben pedig csöndesen javítom a helyesírási hibákat.

A korrektúrázással 2009 óta foglalkozom, több kiadóval is szorosabb és jól működő munkakapcsolat alakult ki az évek során. Nemcsak kiadók, hanem cégek, egyesületek, magánszemélyek (írók, költők, bloggerek) szövegeit is javítom, igény esetén szerkesztem is.

Magyar nyelv és irodalom bölcsész és tanár szakon szereztem diplomát a veszprémi Pannon Egyetemen, ahol aktív részt vállaltam a Nyelvtudományi Tanszék kutatói munkájában (Nyelvjárási szövegek Veszprém megyéből). Kontrasztív nyelvészeti szakirányú képzettséggel is rendelkezem (magyar-angol nyelv). Jelentek meg cikkeim az Anyanyelvápolók Szövetsége Édes Anyanyelvünk című folyóiratában.

Bízza megálmodott szövegei anyanyelvi ellenőrzését, szerkesztését tapasztalt szakemberre! Segítek!

Lívia, az ön korrektora

 

 

 

Vállalkozó: Kelemen Lívia e.v.
Székhely: 8200 Veszprém, Lóczy L. u. 36/B.
Adószám: 65780002-1-39
Nyilvántartási szám: 27227488